Diepsteeg 8, 4941 LS, Raamsdonksveer NL
0031 162 85 66 60
info@smolkas.nl

Checkout weegschalen

Checkout weegschalen zijn weegschalen die eenvoudig zijn te koppelen aan een kassa. De checkout weegschalen zijn speciaal ontwikkeld om met diverse communicatieprotocollen zoals: kassa, POS of PC te communiceren. Onze checkout weegschalen zijn uitermate geschikt voor in een supermarkt of winkel als slagerij, bakkerij of speciaalzaken.

Meer over Checkout weegschalen

Wanneer u de prijs van een artikel bepaald op gewicht, dan moet de checkout weegschaal worden geijkt. Alle checkout weegschalen in ons assortiment zijn daarom geijkt leverbaar. Om de checkout weegschaal te kunnen ijken, worden ijkkosten in rekening gebracht. Geef dit aan wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Functionaliteit van de checkout weegschaal

Onze checkout weegschalen zijn speciaal ontwikkeld met diverse communicatieprotocollen die kunnen communiceren met een afrekensysteem zoals: kassa, POS of PC. Hierbij geeft de checkout weegschaal het actuele gewicht door en vindt de prijsberekening op het een extern apparaat plaats. Van onze checkout weegschalen zijn de PDS-P en PDI SPS series uitermate geschikt voor inbouw. Deze series kunnen dan ook vrij eenvoudig worden ingebouwd in bijvoorbeeld een afrekenbalie in een supermarkt.

 

Klik op de onderstaande productfoto’s voor de brochure en de prijslijst.

PDI SPS 15kg
PDI SPS 6kg