Sterrekroos 10, 4941 VZ, Raamsdonksveer NL
0031 (0)162 85 66 60
info@smolkas.nl

ICR Touchpoint kassasoftware

ICRTouch
TouchPoint EPoS software van ICRTouch werkt moeiteloos, snel en is betrouwbaar. Touchpoint kassa software is ontworpen voor elk horeca of winkel bedrijf

Veelzijdig

Het POS systeem zit boordevol functies die bij je bedrijf passen en kunnen op maat worden gemaakt.

+20 jaar

Ervaring op het gebied van kassasystemen

100.000 +

Tevreden ondernemers gebruiken Touchpoint om hun business optimaal te laten werken.

TouchPoint kassasoftware

TouchPoint is moeiteloos te gebruiken, betrouwbaar en in meer dan twee decennia bewezen. Het TouchPoint van vandaag is krachtiger dan ooit en wordt wereldwijd vertrouwd door bedrijven om te presteren zoals zij dat nodig hebben. Het is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te leren, zodat het personeel met minimale training kan beginnen met verkopen. 

Van multi-site restaurantketens tot onafhankelijke retailers.

TouchPoint is ontworpen voor elk bedrijf in elke sector. Pubs, restaurants en hotels lijken nu vaak veel op elkaar – tuincentra hebben cafés, maar ook winkels en golfclubs hebben ledenbars en pro-shops; overal is TouchPoint te gebruiken voor alle soorten vestigingen als 1 systeem.

ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en maakt zorgt ervoor dat  processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke back-ups.

Voordelen

Intuïtieve toetsenbordindelingen voor eenvoudige navigatie en eenvoudig te bedienen door personeel.

Verkopen, verkopers wisselen, tafels gebruiken en afrekenen, een rekening splitsen en bestellingen rechtstreeks in de keuken printen zonder afhankelijk te zijn van internet.

 

Koppel printers, orderschermen, pin terminals en handhelds. Alles werkt met elkaar samen als 1 systeem.

Voer gerichte promoties en puntenschema’s uit, creëer vouchers en cadeaubonnen voor klanten die keer op keer terugkomen.

 

Het POS systeem zit boordevol verschillende functies die bij je bedrijf passen en kunnen  op maat worden gemaakt.

Sinds 1999 is TouchPoint continu doorontwikkeld tot het meest intuïtieve PoS-systeem ter wereld. Het TouchPoint van vandaag heeft meer functies en flexibiliteit dan ooit, waardoor je een kassasysteem krijgt dat van onschatbare waarde is voor jouw bedrijf