Sterrekroos 10, 4941 VZ, Raamsdonksveer NL
0031 (0)162 85 66 60
info@smolkas.nl

QR-Code bestellenOnline je menu kaart beheren, dat kan! Online je bestellingen aannemen, dat kan! Online klanten laten betalen met Ideal, dat kan! Online uitserveren, dat kan niet! 

Met uw mobiele camera kunt u QR-codes scannen die op tafels of andere plaatsen zijn geplaatst, die u rechtstreeks doorverwijzen naar het menuat beschikbaar is waar u direct kunt bestellen en betalen met uw mobiele telefoon. De keuken/bar ontvangen uw bestelling op hetzelfde moment.QR-code en webshop Smolders kassa

klik hier voor de prijslijst

Scan de QR-code hierboven en zie wat de mogelijkheden zijn!


Natuurlijk hebben we ook apps voor je die volledige controle geven over het opnemen van bestellingen aan tafel. Met onze WaiterAPP beschik je over de mogelijkheid om snel en efficiƫnt, zelf de bestelling van de gast op te nemen! Deze wordt uiteraard ook direct in de kassa verwerkt!

Met de WaiterAPP kunt u de rekening delen en direct de betaling aannemen zonder dat u of de klant hoeft te verhuizen. Met onze WaiterAPP bent u zelf in controle over het terras.

Onze WaiterAPP werkt op tablets en mobiele telefoons van het Android platform!

Uiteraard hebben wij zelf ook Android handhelds Specifiek voor de horeca incl. 3 jaar onsite omruil garantie beschikbaar.

Voor meer informatie klik hier.