Sterrekroos 10, 4941 VZ, Raamsdonksveer NL
0031 (0)162 85 66 60
info@smolkas.nl

Onze service en support mogelijkheden

Onze service/support mogelijkheden.

Een helpdesk waar je op kunt bouwen!

Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos gebruik kunt maken van onze systemen, is onze helpdesk maandag tot vrijdag voor jou bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur en zaterdag en zondag van 13:00 t/m 21:00 uur.
Je kunt bij ons terecht met al je vragen over de werking van onze systemen en het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Tot zover niets nieuws.

ONZE SERVICE

Als er een storing is aan jouw systeem of je hebt een technische vraag of een vraag over het gebruik, dan is onze snelle en vakkundige hulp natuurlijk van groot belang. Daarom zijn onze helpdesk en storingsdienst 7 dagen per week voor jou bereikbaar. We helpen je telefonisch en komen persoonlijk naar je toe als dat nodig is.

Welke service past bij jou?

Jij maakt zelf de keus hoe jij graag geholpen wordt als jouw systeem een storing heeft. In onze dienstverlening kun je kiezen voor een hardware en software serviceverzekering, een software support bereikbaarheidscontract of het gebruik van onze services op nacalculatie.

Onze hardware en software serviceverzekering

Voor een vast bedrag per maand of per jaar ben je verzekerd van onze hulp op afstand én op locatie. Dit is een all-in verzekering, inclusief 100% garantie met vervangende apparatuur. Je krijgt de mogelijkheid deze verzekering af te sluiten bij aanschaf van een nieuw systeem. Meer informatie en de voorwaarden lees je hier.

Ons software support bereikbaarheidscontract

Voor € 150,00 per jaar kun je met al je vragen terecht bij onze telefonische helpdesk. Voor iedere extra kassa rekenen we een toeslag van € 25,00 per jaar. Is je vraag niet op afstand op te lossen, dan komen we naar je toe. Deze kosten berekenen we op basis van nacalculatie. Zie verderop voor onze tarieven. Bel ons gerust voor de voorwaarden.

Gebruik van onze services op basis van nacalculatie.

Je betaalt achteraf voor de services waar je gebruik van maakt. Als je dit contract niet wilt inzetten, kun je uiteraard nog steeds gebruikmaken van onze helpdesk op basis van nacalculatie (€ 25,00 per kwartier). Helpdesk is dan te bereiken op 0162 – 85 66 60 optie 2.

*) Het software support bereikbaarheidscontract is exclusief service op locatie, aanpassingen in het (wifi)netwerk, programmatie en storingen van buitenaf. Deze worden doorberekend volgens onze tarieven.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Betalingscondities service en supportcontracten per jaar factuur vooraf of via éénmalige automatische incasso.

Betalingsconditie voor service en supportcontracten per maand, altijd via een doorlopend automatische incasso per maand.