Helpdesk 0900 766 55 27
Sterrekroos 10, 4941 VZ, Raamsdonksveer NL
0031 (0)162 85 66 60
info@smolkas.nl


Speciale OP=OP bundel DEAL € 895,00

Slechts 7 stuks tegen deze speciale prijs.

APEXA-G POS all-in-one met J1900 processor 15 inch LED PCAP (projective capacitive) touch/64GB SSD/4GB RMA/6x USB/4x RS232/1x LAN/1x VGA/audio out/dark grey

Onze +POS touchsoftware voorgeinstalleerd.

80mm thermische bonprinter en kassalde.

Klik hier voor meer informatie.


Bent u opzoek naar een gebruikte of nieuwe Horeca kassa? Bekijk dan hier wat we te bieden hebben.

Bekijk snel alle kassa aanbiedingen

Bent u opzoek naar een gebruikte of nieuwe Retail kassa? Bekijk dan hier wat we te bieden hebben.

Onze checkout weegschalen zijn uitermate geschikt voor in een supermarkt of winkel als slagerij, bakkerij of speciaalzaken.

Welkom bij Smolkas, uw partner in afrekenen

Bent u op zoek naar een Touch kassasysteem? Dan bent u bij Smolkas aan het juiste adres. Smolders Import en Distributie BV levert uitsluitend touchscreen kassasystemen voorzien van onze +POS kassasoftware. Smolkas streeft ernaar een hoogwaardig product te leveren voor een betaalbare prijs, voorzien van een goede service.

Overal waar goederen van eigenaar veranderen biedt Smolders Import en Distributie b.v. oplossingen voor het controleren van de goederen- en geldstromen. Smolders Import en Distributie b.v. levert afreken oplossingen aan de horeca, de detailhandel en aan diverse instellingen. Nieuwe of bestaande horeca of winkelautomatiseringssystemen, Smolders Import en Distributie b.v. zorgt ervoor dat het werkt en blijft werken. Naast hard- en software, levert Smolders Import en Distributie b.v. advies, kennis van zaken en werkelijke betrokkenheid. Smolders Import en Distributie b.v. bestaat uit een flexibel werkend team van specialisten zij bieden u op maat gesneden oplossingen en begeleiding. De helpdesk biedt uitkomst voor de dagelijkse vragen, terwijl onze specialisten zorgen voor ondersteuning op locatie.

Contact informatie 


NIEUW NIEUW NIEUW

Online Demonstratie

Thuis op een zelfgekozen rustig moment de PlusPOS kassa uitgelegd krijgen. Ideaal toch? Vraag nu een online demo bij ons aan en ervaar straks zelf hoe eenvoudig het eigenlijk werkt. In 20 minuten weet u of de kassa geschikt is voor uw bedrijf. De demo gaat via uw eigen computer en internet. Pluspos bevestigt uw afspraak per e-mail en neemt telefonisch contact met u op. U start de demo door het klikken op de toegestuurde link en het invoeren van de code die PlusPOS aan u doorgeeft.

Vraag uw online demonstratie aan door het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

    Inhoud winkelwagen:

    0 artikelen - 0,00

    Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond