Sterrekroos 10, 4941 VZ, Raamsdonksveer NL
0031 (0)162 85 66 60
info@smolkas.nl

ICR TouchOffice Web

ICRTouch office web
Backoffice in de cloud bedrijfsbeheer - Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle overal over je bedrijf

Inzicht

Houd de dagelijkse en historische  activiteiten in de gaten met real-time verkoopinformatie.

Voorraad

Houd de controle met een voorraadbeheersysteem en gebruik het  mobiele TouchStock systeem om voorraadbeheer uit te voeren.

Online

Maak op afstand programma wijzigingen in de kassasystemen. Vanaf elke locatie, voor 1 of meerdere zaken.

TouchOffice Web

Realtime en historische verkooprapporten binnen handbereik. TouchOffice Web biedt volledige controle op elk vlak van je bedrijf. Voorraad, personeel, prijsstelling en programmering. TouchOffice Web geeft je controle over het geheel.

Overzicht Visuele analyse

TouchOffice Web presenteert informatie in gemakkelijk te analyseren grafieken en diagrammen, waardoor je de mogelijkheid hebt om direct in te zoomen op specifieke gegevens. Exporteer uw gegevens naar .xls of .pdf met één klik op a knop. 

Business Intelligence  

TouchOffice Web geeft u de inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw bedrijf. Kijk wat er goed verkoopt en tegen welke prijs, wie je meest effectieve personeelslid is, wanneer je piek verkoopperiodes zijn, en meer dan 150 rapporten om in te duiken.

ICRTouch software is meer dan een basis-kassa en heeft zoveel te bieden op het gebied van beheeropties voor je bedrijf. Het is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat  processen naadloos en eenvoudig uit te voeren zijn. Het POS systeem wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Dit is een combinatie van een breed scala aan mogelijkheden.. Het is offline en online gebaseerde software met uitzonderlijke goede back-ups.

Voordelen

Houd de dagelijkse activiteiten in de gaten met real-time verkoopinformatie.

Duik in historische verkoopinformatie en krijg gedetailleerde inzichten voor toekomstige besluitvorming.

Bewaak en detecteer fraude door de journaals en log files van de winkelbediende te combineren met compatibele CCTV-systemen.

Houd de controle met een voorraadbeheer systeem en gebruik het mobiele TouchStock om voorraad te beheren.

Beheer personeel met tijd- en aanwezigheidsrapporten.